Dartbaan verhuur:


Het is mogelijk om 1 tot 10 borden te huren afhankelijk van de beschikbaarheid. Het beste is om eens contact op te nemen zodat jou event kan voorzien worden van dartbanen.


Dartbanen huur je altijd voor 1 dag, voor meerdere dagen verhuur op locatie zal een offerte opgemaakt worden. 1 Enkele dartbaan wordt verhuurd aan de prijs van 35 euro en omvat het paneel, Winmau Blade 6 dartboard, Lena surround verlichting, oche en scorebord. Whiteboard stiften worden altijd in optie aangekocht, andere accessoires kunnen bijgehuurd worden in optie. Het transport wordt geregeld door Malélo, hiervoor wordt 0,5 euro aangerekend per gereden kilometer heen en terug (prijs wordt bepaald door opzoeking via Google Maps). Zelf ophalen kan ook, bij het ophalen is een aanhangwagen vereist met een laadruimte van minimum 2m50 en 1m20, extra ruimte in de autokoffer voor de dartboarden en surrounds. Bij ophalen wordt een waarborg gerekend ter waarde van de verhuring. Bij teruggave wordt alles samen gecontroleerd en bij geen gebreken wordt de waarborg teruggegeven. Bij het huren wordt altijd een contractje opgemaakt zodat er nadien langs beide kanten geen discussie is.


Plaatsing:


Afhankelijk van beschikbaarheid wordt een datum, uur en plaats afgesproken voor de plaatsing van de dartbanen. Voor plaatsing en afbraak van 10 borden wordt makkelijk 1u elk gerekend. Hou er dus rekening mee met reserveringen van de locatie. Hulp is altijd welkom!


1 Dartbaan heeft als afmetingen 3m40 lengte, 1m breedte zonder score bord (met + 40cm) en 2m20 hoogte. 1 Dartbaan heeft dus een minimum ruimte nodig van 3m80 in lengte, 1m50 in breedte en 2m50 in hoogte. Bij meerdere borden worden de afzonderelijke banen aan elkaar vastgezet dmv een verbindingsstuk van 1m. Banen kunnen ook dichter gezet worden maar dan is er geen plaats om een scorebord te hangen en kan de veiligheid van de schrijver niet gegarandeerd worden.


Organisatie:


Indien dit gewenst wordt kan Malélo ook instaan voor de organistatie en begeleiding van jou tornooi/event. Tornooi formules, formulieren en rangschikkingen alles kan voorzien worden. De huurder staat in voor de inschrijven en publicatie. Voor de aanwezigheid, organisatie en begeleiding wordt 30 euro per uur gerekend.